Un newsletter DoR pentru cei care vor să ia decizii mai bune în viață. În fiecare sezon un invitat îți va povesti cum navighează prin provocările vieții moderne cu eșecuri, lecții învățate și recomandări. Actualizator va ateriza în inboxul tău în fiecare duminică, să fie inspirație pentru săptămâna care urmează.

Primul sezon o are invitată pe Cristina Chipurici, care scrie despre cum ne putem recâștiga controlul în relația cu telefonul și tehnologia. La finalul sezonului ne vom întâlni offline ca să vorbim despre cum te-au ajutat uneltele pe care ți le vom oferi.

Marketing: Alege modalitățile în care Asociația Media DoR te poate contacta.

Poți oricând să renunți la acest newsletter apăsând pe „unsubscribe” la finalul fiecărui e-mail. Poți găsi informații despre politica noastră de confidențialitate pe dor.ro.

Asociația Media DoR folosește Mailchimp pentru trimiterea newsletterelor. Prin abonarea la acest newsletter apăsând butonul de mai jos, ești de acord ca informațiile din acest formular să fie transmise către Mailchimp pentru procesare. Poți citi mai multe informații despre Mailchimp și procesarea datelor personale aici.