Susține jurnalismul DoR

În aceste vremuri imprevizibile, scriem cu grijă și empatie și evidențiem soluții pentru a ne simți conectați și a deveni mai rezilienți. Împreună.

DoR #7 în variantă digitală

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în…

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în format digital. Ia-ți PDF-ul și răsfoiește-l fără grija că ar putea păți ceva paginile.

Ce am publicat în DoR #7? Iată un cuprins telegrafic:

La pag.7 găsești învățăturile lui Ion Iliescu. La pag.24 e cea mai tare aruncătoare de ciocan a momentului.

Am primit și scrisori din Oslo, Tunis, New York și alte orașe, încep la pag.33. Cosmin Alexandru a scris la pag.39 despre nevoia de a împărți puterea cu alții.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să fii gay în România, îți spune Laurențiu Olteanu la pag.42. La pag.50, Adrian Lungu investighează dacă a sosit sau nu timpul pentru mașinile electrice.

Un pasionat de experimente încearcă la pag.66 să-și modeleze un abdomen ca al lui Brad Pitt. La pag.70 Vlad Petreanu scrie că de vicii nu te lași, ci te desparți.

Cover storyul începe la pag.78 și, în spirit hip hop, are o mulțime de invitați. Guess Who însuși dă o lecție de perseverență, antreprenoriat și scris rime fredonabile.

La pag.98 e povestea Monicăi Macovei, urmată, la pag.102, de un portret ca un film al lui Alex. Leo Şerban.

Gabriel Dobre ne spune la pag.112 cum a fost în Grecia – la proteste, nu la plajă –, iar de la pag.138 începe incredibila saga a urșilor din România și a dictatorului care îi masacra.

Revista se încheie cu niște nuduri de Cristian Crisbășban, care încep la pag.160.

Susține DoR

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună.

Susține-ne munca. Cumpără un abonament.


Acest articol apare și în:

DoR #7.1

Putere
Toamnă, 2011

Cumpără revista

Un comentariu la „DoR #7 în variantă digitală

  1. decat atat: bine v-am gasit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *