Susține DoR

Abonează-te. Ne ajută să facem în continuare jurnalism care îți dă curaj să faci schimbări în viața și comunitatea ta.

Abonamentul digital DoR

 • Include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR;
 • Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Arcul Narativ;
 • Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității;
 • Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate;
 • Include numărul curent și arhiva revistei în PDF,  în contul tău;
 • Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri;
 • Te include în procesul editorial al DoR, pentru că te consultăm despre subiecte, abordări și întrebări;

Alege abonamentul digital lunar: 15.00 RON pe lună. 

Plata se debitează lunar, la aceeași dată. Poți renunța oricând.

Alege abonamentul digital anual: 110.00 RON pe lună. 

Plata se debitează lunar, la aceeași dată. Poți renunța oricând.

Cumpără un abonament digital cadou. 
Introdu o persoană dragă în comunitatea DoR.

De ce să te abonezi

 • Suntem o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.
 • Publicăm despre echitate socială, violența în familie, educație, mediu, identitate, sănătate, antreprenoriat sau alte teme prezente în viețile noastre;
 • Urcăm aceste povești în revista tipărită, în site, în podcasturi, în newsletterele noastre sau la evenimentele precum DoR Live sau The Power of Storytelling – pe care le-am mutat pe anul viitor, din cauza pandemiei.
 • Sub Media DoR s-au adunat deja două premii la European Press Prize sau 35 de premii la Superscrieri. 
 • De asemenea, jurnalismul pe care îl facem a contribuit la schimbări legislative și a împins pe agenda publică subiecte esențiale în societatea noastră, precum violența în familie sau pregătirea orașelor pentru eventuale cutremure. 
 • Pe dor.ro nu vei găsi bannere sau alte formate de publicitate online, pentru că nu face parte din modelul nostru de business și pentru că ținem la experiența cititorilor noștri;
 • Poți susține jurnalismul pe care îl facem prin cumpărarea unui abonament digital, a unei reviste sau a produselor din shop.

Abonamentul tău digital ne ajută să continuăm să facem jurnalismul cu care te-am obișnuit și să continuăm să publicăm materiale ample pe teme precum violența în familie, echitate socială, antreprenoriat, rural sau multe alte teme importante pentru societatea noastră.

Ajută-ne să spunem povești care pot schimba lumea. 

Găsești toate revistele (care mai sunt pe stoc) în print aici. Cu un abonament digital însă ai acces la toată arhiva, în format pdf. Agenda DoR de Scris și Ghidul 24/7 (Volumul V) sunt aici. 

Dacă întâmpini probleme cu procesul de abonare sau dorești să cumperi reviste pentru un grup, scrie-ne la comunitate@decatorevista.ro.

Te poți loga în contul tău aici; în spațiul de comunitate vei găsi și numărul actual al revistei, precum și arhiva, în format pdf, un playlist cu articole citite chiar de autorii lor sau alte materiale dedicate comunității. 

După ce cumperi un abonament digital primești un mail de bun venit în Comunitatea DoR, care include și link spre Slack-ul dedicat susținătorilor. 

Pandemia ne-a făcut să accelerăm un proces pe care îl începusem în urmă cu un an și jumătate: trecerea la o filosofie editorială digital-first, adică centrată pe site. Ne-a arătat și cât de vulnerabili suntem dacă miezul rămâne revista tipărită: curierii au fost suprasolicitați, iar librăriile și punctele de difuzare a presei în care distribuiam revista s-au închis.

De aceea am decis să renunțăm la abonamentul care include revista tipărită și ne concentrăm de acum pe abonamentele digitale. Dar veți putea comanda în continuare revista. O vom tipări, o vom trimite abonaților existenți până la expirarea* abonamentelor și o vom distribui în librării și puncte de difuzare a presei.

Fiecare număr va putea fi comandat, chiar și în avans, pe dor.ro/shop/reviste. Îl vom trimite spre voi cu aceeași grijă. 

*Abonații pe viață vor primi revista câtă vreme vom exista.

Deși abonamentul vine cu plată recurentă, tu îl poți opri oricând, din contul tău.