
Andrei Dinescu
33 de ani, muzician
Dacă inițial scopul muzicii pentru Andrei era să-i ridice părul pe mâini, treptat a devenit obiect de studiu și de fascinație științifică, iar de câțiva ani e tot mai mult o încercare de a opri discriminarea rasială. În 2010 a co-fondat trupa fusion de rock psihedelic și manele Steaua de Mare, iar de un an învață limba romani la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, pentru că vrea să-i înțeleagă mai bine pe lăutari. „Vreau să mă las afectat de [muzica lăutărească], la fel ca de drum’n’ bass și de IDM. Vreau să mă las mânjit de toate stilurile muzicale.”
Contribuie și tu la poveștile care vindecă.
Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.
Abonament digital lunar
15 lei / lună
Abonament digital anual
150 lei / an
Abonament digital cadou
150 lei / an
S-ar putea să-ți mai placă:
Un director de școală trebuie să înceapă schimbarea cu el însuși
Vasile Mih, directorul Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, a murit de COVID-19. În aprilie 2019 a vorbit pe scenă la „DoR Live: Școala9” despre cum își vedea rolul în educație. Publicăm o variantă a discursului lui.
Alexandra Butmălai
21 de ani, antreprenoare și studentă, fondatoare Fabrica de Experimente
O vară de neuitat, dată peste cap de COVID-19
Festivaluri, terase, muzee, excursii și alte obiceiuri estivale care în 2020 nu se vor desfășura așa cum te așteptai. Cum arată vara asta?