DoR în 10 întrebări

Ați dedus probabil din interacțiunile recente nu numai că DoR va continua (asta o știați deja), dar și că numărul…

Ați dedus probabil din interacțiunile recente nu numai că DoR va continua (asta o știați deja), dar și că numărul 2 va apărea curând. Confirmăm oficial acest lucru – DoR #2 va ieși la mijlocul lui aprilie. De asemenea, am decis să răspundem, pe scurt*, și la alte întrebări despre revistă.

Dacă vreți să ne ajutați – financiar, birocratic, editorial – nu trebuie decât să ne dați un email la dor@decatorevista.ro. Ajutorul comunității este și va fi motorul principal.

* Niciun răspuns nu depășește lungime unui tweet.

1. Ce este DoR? Un trimestrial generalist de colecție despre cum trăim, ce gândim, ce vrem și ce facem.

2. Ce-l face special? Jurnalismul profund, vizualul spulberător și devotamentul extrem pentru trăirile pe care le poate produce o revistă.

3. Cum a apărut? Ca orice proiect memorabil, DoR s-a născut la o bere.

4. Pentru cine e făcut? Influențatori între 18–45 de ani, care fac ce fac cu pasiune, își păstrează spiritul și mintea alerte și doresc să schimbe lumea în bine.

5. Cine sunt autorii? Cei mai frumoși, talentați și muncitori jurnaliști, fotografi, designeri și ilustratori.

6. De ce contează DoR? Pentru că va reflecta ca nimeni altcineva gândurile, dorințele și acțiunile cititorilor.

7. Cum și unde va apărea? Trimestrial, în 4.000–5.000 de exemplare. Se va distribui în librării, cafenele și în alte puncte bine alese.

8. Ce fel de publicitate va conține? Onestă, spectaculoasă și memorabilă. Echivalentul pe hârtie al reclamelor pe care ajungi să le povestești prietenilor.

9. Ce impact a avut numărul pilot? Scria un cititor: „DoR oferă o perspectivă șarmantă asupra vieții și îți dă, parcă, o ușoară speranță că… nu suntem chiar irecuperabili.”

10. Pot să-l citesc? Da – poate fi citit integral pe decatorevista.ro.

PS: Dacă vreți să știți mai multe, dați-ne un semn și vă trimitem o prezentare detaliată, cu răspunsuri pentru cei răbdători.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *