1 oct
2.250abonați
12 nov
12 nov
4.500abonați
15 nov
4.800abonați

Dublăm comunitatea de abonați

Pe 15 noiembrie se împlinesc 11 ani de la prima ediție tipărită a DoR și valoarea noastră fundamentală nu s-a schimbat: avem grijă de oamenii despre care scriem, de comunitatea noastră de abonați și de munca pe care o facem. Credem că poveștile bine spuse sunt unelte esențiale pentru a ne transforma viețile, organizațiile și societatea, iar misiunea noastră e să le facem să se întâmple.

În ultimele luni ne-am întrebat care e sursa de venit pe care am vrea s-o creștem ca să ne temperăm incertitudinea financiară. Tocmai pentru că pandemia a schimbat lumea, noi vrem să ne luăm și mai multă legitimitate de-a exista din partea comunității.

Altfel spus: să depindem de și mai mulți oameni.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie vrem să ne dublăm comunitatea de susținători; s-o ducem de la 2.250 de oameni care ne susțin, la 4.500*.

Cum vrem să facem asta

Ne aventurăm în cea mai curajoasă campanie a noastră împreună cu susținătorii noștri.

Dacă fiecare abonat mai convinge un prieten să devină susținător, am atinge ținta imediat, iar veniturile din comunitate ar ajunge să fie jumătate din cele necesare ca să producem jurnalismul pe care îl facem.

Cum ne poți ajuta

Dacă ești deja abonat, convinge-ți un prieten să ne susțină cu un abonament: digital lunar (15 lei / lună), digital anual (150 lei / an) sau abonament cadou digital pe un an (150 lei).

Poți face asta și dacă te înscrii ca ambasador. Vei primi un link unic pe care să-l trimiți prietenilor ca să se aboneze și vei vedea câți au devenit susținători datorită ție. 

Dacă nu ești încă abonat, alege un abonament care ți se potrivește și intră în comunitatea de susținători.

*În fiecare luni și joi actualizăm numărul susținătorilor în partea de sus a paginii.