7 trupe de urmărit

Acest clip a fost filmat și montat de prietenii de la All Hollow, cu care am colaborat la realizarea unui pictorial muzical în DoR #7.

Acest clip a fost filmat și montat de prietenii de la All Hollow, cu care am colaborat la realizarea unui pictorial muzical în DoR #7. Fotografiile sunt făcute de Barna Nemethi, care a avut și ideea transformării ședinței foto într-o serie de mini-concerte la rece.

Ce a ieșit, vedeți mai jos.

Patru din cele șapte trupe – Toulouse Lautrec, Dekadens, Robin and the Backstabbers și The Mono Jacks – vor cânta și la lansarea numărului, în Control. (Celelalte trupe sunt Les Elephants Bizzares, Blue Nipple Boy și The MOOoD).

 

DoR – 7 bands to watch from Griffon and Swans on Vimeo.

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună. Susține-ne munca.  

2 comentarii la „7 trupe de urmărit

  1. Salut. Am si eu o intrebare prieteni: de ce toti cacatii din ro care vor sa iasa in evidentza trebuie neaparat sa se „afirme” in engleza?
    astept raspunsuri la intrebare inclusiv pe adresa mea de email.
    pana atunci, va doresc tuturor „Craciun Fericit”.
    cu prietenie,
    dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *