#10 Oana Sandu

Cum faci trecerea de la reporter de cursă lungă la mamă? E acesta un drum dus-întors?

În acest episod, final de prim sezon, e rândul Oanei Sandu să povestească cum primele zile cu fiica ei, Dora, i-au arătat cât de importante erau puterea și controlul pe care și le câștigase în cariera de jurnalist.
A surprins-o ”doliul” după munca de care îi era dor, deși abia așteptase pauza de maternitate.

Astăzi Oana are 34 de ani și, la două luni după ce a revenit la postul de reporter DoR, învață să se împace cu dorul de Dora (2 ani) și cu vina pe care o simte în mai toate diminețile când pleacă spre redacție.

Un episod despre contradicții și doruri și cum înveți să accepți că exiști, cu pasiuni și temeri, chiar dacă maternitatea vine uneori ca un uragan și îți schimbă toate reperele.

Podcastul mame este prezentat de AVON.

Credit foto: Maria Negrotă

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *