Pe Bune #32: Laura Ionescu

Copywriting, dedicare civică și curaj transmis oamenilor prin cuvinte și acțiuni.

Laura Ionescu este copywriter, ține traininguri de comunicare pentru ONG-uri, este co-fondatoarea proiectului „Dume de mestecat”, scrie pe blogul personal luluts.ro și lucrează în prezent la prima carte. Începând cu Roșia Montană, Laura este nelipsită de la proteste și își folosește vocea din online pentru a încuraja oamenii să se implice civic sau în proiectele în care cred, pentru că are convingerea că stă în noi puterea de a schimba lucrurile care nu funcționează România. Despre frici spune că le închide bine într-o cutie sub pat și le ignoră până când le depășește și dispar. În rarele momente în care se simte descumpănită, își ia un weekend liber în care doarme, citește și își regenerează forțele pentru a o lua de la capăt. Deși la 17 ani i s-a oferit ocazia de a se muta în Canada, a ales să rămână în țară pentru că a vrut să-și demonstreze că poate reuși aici. Dacă atunci a reuși însemna un job bun, acum înseamnă să lase ceva în urma ei, să reprezinte un fel de busolă care oferă încredere oamenilor care se pierd pe drum.

Laura Ionescu poate fi urmărită pe blogul ei.

Ascultă Pe Bune pe Stitcher, Apple Podcasts sau în orice aplicație de podcasting.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Chiar și în aceste vremuri, misiunea noastră rămâne aceeași: spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea de abonați. Dacă ajungem la 4.500 de oameni care ne susțin, veniturile din abonamente vor fi jumătate din cele necesare ca să producem jurnalismul pe care îl facem.

Susține-ne cu un abonament digital. Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă și investești direct în echipa noastră editorială. 

Abonează-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *