Newsletterul comunității: Stare de DoR

Fă cunoștință cu newsletterul dedicat susținătorilor DoR.

Stare de DoR este newsletterul săptămânal al comunității de susținători DoR, care ajunge în inboxul tău în fiecare sâmbătă la 8am.

Câțiva ani l-am trimis sub numele de Scrisoare de la DoR, iar în vara lui 2020 l-am transformat în Arcul Narativ. În ianuarie 2021 i-am schimbat din nou hainele și a devenit Stare de DoR, în forma pe care ai primit-o deja sau urmează să o descoperi sâmbăta asta.

Stare de DoR este un nume pe care l-am împrumutat de la întâlnirea lunară de redacție, în care vorbim despre ce e nou și ce urmează în organizație. Newsletterul e gândit să sublinieze beneficiile pe care le ai ca susținător, să te țină la curent cu ce facem, ce plănuim, și să fie un rezumat a tot ce am mai publicat.

Gândește-te la el ca la o vitrină în care poți vedea tot ce produce, face și oferă DoR lumii, de la o săptămână la alta.

Uite și un scurt rezumat al rubricilor pe care le vei găsi, pe lângă surprizele fiecărei ediții:

Intro
Gânduri din redacție despre subiectele care ne preocupă sau spațiu în care oferim mai mult context materialelor publicate.

Ce-am mai publicat
Te ținem la curent cu ultimele materiale publicate pe site sau poveștile vizuale și takeover-urile de pe contul de Instagram.

Ce organizăm
Evenimentele săptămânale pe care le organizăm cu specialiști, cu oameni despre care scriem și colegi din echipa DoR.

La ce lucrăm
Vești despre materialele în curs de documentare sau subiectele pe care vrem să le abordăm. Dacă vrei să împărtășești gândurile tale cu noi sau ți-ar plăcea să ne sprijini cu experiența pe care o ai într-un domeniu anume, dă-ne un semn la comunitate@dor.ro.

Recomandările echipei
Cărți de ficțiune și nonficțiune, autori români, filme, seriale, playlisturi, podcasturi și rețete, toate încercate și îndrăgite în redacție. (Ți-am pregătit o listă a tuturor recomandărilor de anul ăsta mai jos.)

Cu ce te pot ajuta
Aici aducem la lumină cereri de sprijin din partea comunității, de la sfaturi legate de căutarea unui nou job, sprijin administrativ în a construi o editură, sau nevoia de voluntari în diverse asociații. Dacă vrei să dai un anunț, scrie-i Andreei Vîlcu la andreea.vilcu@dor.ro.

Coduri de reducere
Săptămânal, oferim 1-2 coduri de reducere de la afaceri și antreprize creative pe care le îndrăgim în redacție, sau pe care le recomandați voi. În ediția de aici am povestit mai multe despre istoria codurilor de reducere și importanța susținerii afacerilor locale. Dacă și tu susții astfel de inițiative locale, dă-ne de veste despre ele la comunitate@dor.ro.