Pe Bune #28: Alex Gâlmeanu

Despre etică și obiectivitate în fotografie, importanța proiectelor personale și despre rolul trecerii timpului.

Probabil există foarte puține persoane publice care să nu fi fost fotografiate de Alex Gâlmeanu în cei 20 de ani de când face fotografie. Deși a făcut milioane de fotografii până în prezent, iar unele au apărut pe copertele unor reviste importante din țară și din lume, Alex spune că cea mai bună fotografie a lui încă nu a fost făcută. În acest interviu vorbește despre etică și obiectivitate în fotografie, fake news în fotografie, importanța proiectelor personale și despre rolul trecerii timpului. Cea mai mare teamă a lui Alex este să-și piardă relevanța. În ciuda acestei frici, plănuiește să trăiască cel puțin 101 ani și să-și păstreze curiozitatea pentru a descoperi oameni și locuri, și dorința să surprindă poveștile lor în fotografii.

Urmărește-l pe Alex pe Instagram sau pe blogul lui.

Ascultă Pe Bune pe Stitcher, Apple Podcasts sau în orice aplicație de podcasting.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

În pandemie, misiunea noastră rămâne aceeași: Spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea și să ajungem la 4.500 de abonați.

Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă, iar tu contribui la jurnalismul DoR.

Abonează-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *