
Pe Bune #28: Alex Gâlmeanu
Despre etică și obiectivitate în fotografie, importanța proiectelor personale și despre rolul trecerii timpului.
Probabil există foarte puține persoane publice care să nu fi fost fotografiate de Alex Gâlmeanu în cei 20 de ani de când face fotografie. Deși a făcut milioane de fotografii până în prezent, iar unele au apărut pe copertele unor reviste importante din țară și din lume, Alex spune că cea mai bună fotografie a lui încă nu a fost făcută. În acest interviu vorbește despre etică și obiectivitate în fotografie, fake news în fotografie, importanța proiectelor personale și despre rolul trecerii timpului. Cea mai mare teamă a lui Alex este să-și piardă relevanța. În ciuda acestei frici, plănuiește să trăiască cel puțin 101 ani și să-și păstreze curiozitatea pentru a descoperi oameni și locuri, și dorința să surprindă poveștile lor în fotografii.
Urmărește-l pe Alex pe Instagram sau pe blogul lui.
Ascultă Pe Bune pe Stitcher, Apple Podcasts sau în orice aplicație de podcasting.
Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.
Contribuie și tu la poveștile care vindecă.
Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.
Abonament digital lunar
15 lei / lună
Abonament digital anual
150 lei / an
Abonament digital cadou
150 lei / an
S-ar putea să-ți mai placă:
De 15 ori octombrie
Alex Gâlmeanu și Anastasia Olaru se întâlnesc o dată pe an, obligatoriu în octombrie, ca să continue un proiect fotografic început în 2003.
#10 Oana Sandu
Cum faci trecerea de la reporter de cursă lungă la mamă? E acesta un drum dus-întors?
Pe Bune #89: Ana Ularu
Despre depășirea limitelor în actorie și dorința de a învăța și evolua continuu.