Seminariile DoR: Filip Florian, 29 octombrie

Marți, 29 octombrie, vă aștepăm la un nou seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu scriitorul Filip…

Marți, 29 octombrie, vă aștepăm la un nou seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu scriitorul Filip Florian. Florian a debutat cu romanul Degete mici, a scris împreună cu fratele său Băiuțeii, iar anul trecut a lansat Toate bufnițele. La Seminarul DoR ne va vorbi despre unelte, elemente și tehnici importante în scriitura de ficțiune.

Biletele costă 30 de lei și se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalități de plată, scrieți la crina.olteanu@decatorevista.ro. Locurile sunt limitate.

Evenimentul, organizat împreună cu prietenii de la Friends For Friends Foundation, are loc în mansarda FFFF și va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

 

semdor---editabil-(2)

 

O extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție are un invitat care își explică meșteșugul și apoi e descusut de participanți.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

* Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

2 comentarii la „Seminariile DoR: Filip Florian, 29 octombrie

  1. […] Acest text a fost publicat în DoR #2. Filip Florian este invitatul Seminarului DoR din 29 octombrie. […]

  2. […] Acest text a fost publicat în DoR #2. Filip Florian este invitatul Seminarului DoR din 29 octombrie. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *