Seminariile The Power of Storytelling – Cristian Lupşa, 13 decembrie

Joi, 13 decembrie, vă așteptăm la un nou Seminar PoS, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu editorul Decât…

Joi, 13 decembrie, vă așteptăm la un nou Seminar PoS, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu editorul Decât o Revistă, Cristian Lupșa. El ne va vorbi despre cum se construiesc poveștile personale relevante și puternice, cum le identifici în propria viață și de ce contează și merită să le spui. (Citește cel mai recent eseu personal scris de Lupșa, premiat la concursul Superscrieri, aici.)

Evenimentul are loc în mansarda FFFF și începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

Participarea costă 30 de lei și se plătește prin DoR Shop (pentru alte metode de plată, scrieți la oana@decatorevista.ro). Numărul de locuri e limitat.

 

Seminariile PoS sunt organizate de Decât o Revistă împreună cu Friends For Friends Foundation.

Întâlnirile sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție are un invitat care își explică meșteșugul și apoi e descusut de participanți.

Seminariile sunt o extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ organizate de DoR, The Power of Storytelling.

Povestirile sunt însoțite de o porție de optimism de la Pufuletii Gusto.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *