Seminariile The Power of Storytelling – Cristian „Kit” Paul, 30 mai

Locurile la Seminar s-au epuizat. Stați aproape pentru cel din iunie.

Pe 30 mai organizăm un nou Seminar The Power of Storytelling, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu graphic designerul Cristian „Kit” Paul, partener fondator al companiei de design și strategie de brand Brandient.
Evenimentul va avea loc în mansarda FFFF și începe la ora 19:00 – intrarea se face de la 18:30. Participarea costă 30 de lei. Pentru că locurile sunt limitate, e necesară înscrierea la contact@victoriei.ro și plata se face în avans.
Seminariile The Power of Storytelling sunt organizate împreună cu Fundația Calea Victoriei și Friends For Friends Foundation.

Suntem ființe narative. Ne explicăm viețile și lumea prin povești. Deși trăim vremuri în care se discută soarta, rolul și forma informației, avem o certitudine: va fi mereu nevoie de povești bine construite, care să explice, să descopere, să emoționeze și să ne conecteze. Iar aceste povești pot fi spuse cu orice mijloace.

Acesta e scopul Seminariilor The Power of Storytelling: să cunoaștem povestitori și să le aflăm meșteșugul, fie că folosesc cuvinte, imagini, sunete sau cine știe ce alte instrumente.

O extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ fondate de DoR, care va aduce și în acest an jurnaliști americani care să predea și să inspire, Seminariile explorează și alte domenii. Întâlnirile sunt lunare și sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție va avea un invitat care își va explica meșteșugul și apoi va fi descusut de participanți.

Invitatul ediției din 30 mai este designerul graphic Cristian „Kit” Paul, unul dintre veteranii designului românesc, partener fondator al companiei de design și strategie de brand Brandient. El ne va vorbi despre puterea unui brand de a spune o poveste, despre regulile și mijloacele antrenate în construirea unui brand coerent și puternic.

Participarea costă 30 de lei. Pentru că locurile sunt limitate, e necesară înscrierea la contact@victoriei.ro și plata se face în avans.

Evenimentul va avea loc în mansarda FFFF, pe Strada Ion Brezoianu nr. 4, etaj 4, sector 5.

Intrarea se face de la 18:30. Evenimentul începe la 19:00.

Povestirile sunt însoțite de o porție de optimism de la Pufuletii Gusto.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

1 comentarii la Seminariile The Power of Storytelling – Cristian „Kit” Paul, 30 mai

  1. […] Despre The Power of Storytelling, despre mecanismele folosite pentru clădirea unei povești dar și despre detalii cu privire la înscriere și participare puteți citi mai multe pe pagina dedicată pe site-ul Dor. […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *