3,5% din impozitul pe venit pentru poveștile care te țin echilibrat

Susține jurnalismul care îți dă curaj să faci schimbări în viața și comunitatea ta redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Media DoR.

Suntem o echipă de 20 de reporteri, editori, specialiști în IT și financiar, angajați cu contract de muncă full time (grila noastră de salarizare e transparentă, o poți vedea aici) și avem grijă ca fiecare colaborator, fie că este ilustrator, fotograf sau designer să fie plătit la timp.

Fie că ești sau nu abonat, ne poți susține munca dacă redirecționezi către noi 3,5% din impozitul pe venit – o procedură fiscală simplă și care nu te costă nimic, dar care pe noi ne ajută să ne facem treaba cu mai puține griji.

Cu 3,5% de la 30 de membri ai comunității DoR, putem asigura salariul brut al unui reporter timp de o lună. 

E simplu să redirecționezi impozitul pe venit ca să fie cheltuit mai eficient. Completezi formularul 230 cu datele tale (printat, completat de mână și semnat SAU completat și semnat în format electronic) și apoi:

Dacă preferi, poți trimite formularul completat și semnat în original la sediul DoR din Str. Corbeni nr. 6, Sector 2, 020783, București, şi ne ocupăm noi de depunerea lui.

Ilustrație de VIVEK, https://www.glazestock.com/

Share on facebook Share on twitter Share on whatsapp Share on linkedin Share on email

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună. Susține-ne munca.  

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *