Te abonezi și câștigi 2015

Februarie e luna cadourilor pentru abonații Decât o Revista. Zilnic premiem, prin tragere la sorți, atât abonații…

Februarie e luna cadourilor pentru abonații Decât o Revistă. Zilnic îi premiem, prin tragere la sorți, atât pe cei care își fac abonament nou, cât și pe susținătorii deja abonați.

Carti_Publica

Pentru că fără ei nu am exista, luna asta le mulțumim abonaților pentru susținerea lor. Ne dorim ca jurnalismul narativ pe care îl practicăm cu grijă – pentru subiecți, pentru procesul creativ, pentru produs – să continue să ofere povești care schimbă aspecte din viața noastră, ne fac mai empatici și mai puțin singuri, iar pentru asta avem în continuare nevoie de sprijin.

Pentru o motivație în plus, în fiecare zi din februarie, patru sau cinci dintre abonați vor primi câte o carte oferită de Editura Publica: una din următoarele șase titluri, despre care vă vom spune mai multe în zilele următoare:

  • Nicholas Carr, Cușca de sticlă
  • Biz Stone, Ce mi-a șoptit o vrăbiuță
  • Simon Sinek, Liderii mănâncă ultimii
  • Tim Brown, Change by design
  • Bob Sullivan&Hugh Thompson, Efectul de platou
  • Richard Sheridan, Joy, Inc. Cum am construit un loc de muncă pe care oamenii îl iubesc.

Periodic, vom organiza și alte tombole cu cadouri surpriză, așa că stați cu ochii pe conturile de Facebook și Twitter.

Tipurile de abonament din care puteți alege se găsesc în shop-ul DoR.

Contribuie și tu la poveștile care vindecă.

Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.