Seminariile The Power of Storytelling – Philip Ó Ceallaigh, 21 martie

Pe 21 martie organizăm al doilea Seminar The Power of Storytelling, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu…

Pe 21 martie organizăm al doilea Seminar The Power of Storytelling, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu scriitorul Philip Ó Ceallaigh. Evenimentul va avea loc în mansarda FFFF și începe la ora 19:00 – intrarea se face de la 18 :30. Participarea costă 30 de lei. Pentru că locurile sunt limitate, e necesară înscrierea la contact@victoriei.ro și plata se face în avans.

Seminariile The Power of Storytelling sunt organizate împreună cu Fundația Calea Victoriei și Friends For Friends Foundation.

 

 

Suntem ființe narative. Ne explicăm viețile și lumea prin povești. Deși trăim vremuri în care se discută soarta, rolul și forma informației, avem o certitudine: va fi mereu nevoie de povești bine construite, care să explice, să descopere, să emoționeze și să ne conecteze. Iar aceste povești pot fi spuse cu orice mijloace.

Acesta e scopul Seminariilor The Power of Storytelling : să cunoaștem povestitori și să le aflăm meșteșugul, fie că folosesc cuvinte, imagini, sunete sau cine știe ce alte instrumente.

O extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ fondate de DoR, care va aduce și în acest an jurnaliști americani care să predea și să inspire, Seminariile explorează spunerea de povești convingătoare și în alte domenii.

Întâlnirile sunt lunare și sunt dedicate oricui vrea să învețe să-și spună mai bine poveștile, să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție va avea un invitat care își va explica meșteșugul și apoi va fi descusut de participanți.

Invitatul ediției din 21 martie este scriitorul irlandez Philip Ó Ceallaigh, apreciat și premiat pentru scriitura de proză scurtă. El va vorbi despre puterea creării de lumi fictive, instrumentele pe care le folosește pentru a le revela și cum se pot folosi ele în povestirea realității.

Participarea costă 30 de lei. Pentru că locurile sunt limitate, e necesară înscrierea la contact@victoriei.ro și plata se face în avans.

Evenimentul va avea loc în mansarda FFFF, pe Strada Ion Brezoianu nr. 4, etaj 4, sector 5.

 

Seminariile The Power of Storytelling sunt organizate împreună cu Fundația Calea Victoriei și Friends For Friends Foundation.

Povestirile vor fi însoțite de o porție de optimism de la Pufuletii Gusto.

1 comentarii la Seminariile The Power of Storytelling – Philip Ó Ceallaigh, 21 martie

  1. Din motive obiective, nu pot veni, desi-mi doresc. E posibil sa platesc o taxa de vreun fel si sa primesc o inregistrare audio/audio-video?

Comentariile sunt închise.