#17 Claudia Liuțe Byrne

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să pui stop muncii tale și să crești gemeni într-o relație la început de drum?

Claudia Liuțe Byrne are 34 de ani și experiență de muncă în organizații internaționale umanitare – printre care UNICEF și Înaltul Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite – la fel ca soțul ei, cu care a crescut împreună în ultimii aproape doi ani un băiat și o fată.

Vorbește arabă și ebraică și a locuit în multe țări, odată cu joburile avute, înainte de pauza de maternitate de doi ani, pe care și-a petrecut-o în România.

Claudia povestește în acest episod cu multă sinceritate despre deprivarea de somn din primii ani ai maternității, despre presiunea alăptării și cum îți modifică statutul de părinte alegerile pe care le iei legate de muncă, ce și unde alegi să muncești.

Episodul este pe Soundcloud, Stitcher, iTunes și alte aplicații de podcast, unde puteți asculta și alte episoade din primul sezon.

mame, podcastul despre echilibrul dintre muncă și maternitate, este prezentat de IKEA România.

Credit foto: Maria Negrotă

Chiar și în aceste vremuri, misiunea noastră rămâne aceeași: spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea de abonați. Dacă ajungem la 4.500 de oameni care ne susțin, veniturile din abonamente vor fi jumătate din cele necesare ca să producem jurnalismul pe care îl facem.

Susține-ne cu un abonament digital. Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă și investești direct în echipa noastră editorială. 

Abonează-te.

2 comentarii la „#17 Claudia Liuțe Byrne

  1. Am ascultat povestea la o luna dupa ce am nascut, cat de mult adevar in ceea ce povesteste Claudia. M-a ajutat mult sa imi dau seama ca ce simti in postura noua de mama e absolut normal si se intampla si altora. Deprivarea de somn, starile de nervozitate, “lupta” cu alaptatul le simt si eu. Cautam o aprobare ca este ok si normal sa fie asa. Multumesc, MAME, pentru povestea asta!

    1. Bună, Alina! Mă bucur că episodul ți-a adus ceva. Dacă ai timp, sperăm să le asculți și pe celelalte, și să revii cu feedback, de asemenea. Mult succes în noua călătorie plină de multe eforturi și bucurii, și tranziție lină 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *