#23 Nadia Ghișa

Povestea unei mame după zece ani de când și-a adoptat fiicele.

Nadia Ghișa are 40 de ani și trei fiice de 13 și 10 ani.

Povestea ei de maternitate a început acum 10 ani, când, împreună cu soțul, a decis să adopte un copil. Avea 30 de ani și muncea într-un salon de coafură în cartierul bucureștean Dămăroaia, la câțiva kilometri de Buftea, orașul în care se mutase și unde clădiseră o casă. Își dorea atât de mult să devină mamă, mai ales că trăia în fiecare zi pe lângă mame, cliente și colege de-ale ei.

Între timp, Nadia și soțul ei au devenit părinți de trei copii și undeva pe la mijlocul acestei călătorii au înființat și o organizație căreia i-au pus numele „Trei prințese”, așa cum își alintă fiicele. Împreună cu fetele fac fapte bune pentru comunitatea din Buftea, unde locuiesc, fiindcă în felul acesta, spune Nadia, dă ceva mai departe.

Ea crede că a avea trei copii e un greu pe care și l-a dorit și că felul în care și-a găsit fiicele a fost ca un plan al cuiva de sus. În acest episod, Oana Sandu ne spune povestea Nadiei dar și cum a găsit-o.

Îți e util ce citești? Înainte de a pleca, vrem să te rugăm ceva.

Credem că jurnalismul bun oferă soluții și creează punți între oameni. În această perioadă dificilă, toate eforturile noastre editoriale se îndreaptă către a scrie despre cum se schimbă viața noastră în vremuri de izolare și cum ne putem conecta mai bine. Susține-ne să facem jurnalismul care contează pentru întreaga societate. 

Abonează-te.

2 comentarii la „#23 Nadia Ghișa

  1. Nadia este cel mai minunat OM pe care l-am cunoscut. Sunt convinsa ca si fiicele ei vor fi la fel. Mult succes in ceea ce faceti!

  2. Nadia este minunata din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *