Ana are fețe

Actrița Ana Ularu poate face multe cu faţa ei. O dovedesc aceste 19 portrete.

Actrița de 25 de ani Ana Ularu a dezvoltat în peste 15 ani de jucat (la 9 a fost fiica unui comisar într‐un thriller franţuzesc) o relaţie ambivalentă cu faţa ei. Anei îi place de ea, dar pe mulţi îi bulversează. A pierdut şi roluri. I s‐a spus că e prea contemporană, androgină, ciudată. Când s‐a tuns scurt, actorul Florin Zamfirescu i‐a spus că e frumoasă ca o motocicletă Suzuki. N‐o fi ea mică, blondă şi suavă, dar e gata să le dea tuturor o lecţie. Îi ajunge faţa.

Casnică certată c‐a ratat musacaua

Casnică mândră de musacaua ei 
Chuck Norris

Corporatistă suspicioasă
Dorobanţistă

Duduie interbelică
Edie Falco, The Sopranos

Geekeriţă

Matilda

Matilda e personajul Anei Ularu din Periferic, regizat de Bogdan George Apetri, cu premiera în august 2010 la festivalul de la Locarno.

Hipsteriţă

Goe
Il padrino
Mătuşă care‐şi ceartă nepotul supraponderal

Fotomodel
Femeie pusă pe harţă

Personaj din orice film de Guy Ritchie
Secretară porno

La serenadă

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.


Acest articol apare și în:


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *