Ce poți face la festivalul The Power of Storytelling

The Power of Storytelling – sau „Crăciunul din octombrie” pentru povestitori – are loc în acest an sub forma unui…

The Power of Storytelling – sau „Crăciunul din octombrie” pentru povestitori – are loc în acest an sub forma unui veritabil festival al poveștilor care se întinde pe durata unei săptămâni. Pe lângă conferința principală (20-21 octombrie), vom avea o sumedenie de evenimente conexe care fie vor implica anumiți vorbitori, fie vor avea legătură cu tema acestui an: CLOSER.

???? Hai la lansarea traducerii în română a cărții Juniper, scrisă de Kelley și Tom French despre nașterea prematură a fiicei lor. Kelley a fost speaker PoS în 2014, iar Tom – câștigător al Premiului Pulitzer – se va urca pe scenă în octombrie.

???? Vino la lansarea celei de-a treia ediții a Ghidului 24/7 despre antreprenoriat creativ în România, susținut de UniCredit Bank.

???? Învață să faci un podcast împreună cu Pat Walters de la Gimlet Media. „Unul din lucrurile palpitante legate de explozia podcasting-ului e cât de ușor e să începi ceva”, spune Pat, care a lucrat la proiecte multipremiate atât la Gimlet, cât și la Radiolab. În prezentarea sa, Pat va arăta echipamentele de bază și va explica diferitele tipuri de podcasturi, cum intervievezi pe cineva pentru radio, cum alegi bucățile bune de pe bandă, cum scrii un scenariu și cum editezi.

???? Învață cum să faci poze mai bune cu telefonul într-o sesiune de show&tell cu Elie Gardner, o fotojurnalistă minunată care documentează povești despre drepturile omului. „Când facem și împărtășim poze din viața de zi cu zi”, spune ea, „creăm o arhivă istorică enormă a lumii”.

???? Vino la proiecția unor documentare scurte de realitate vizuală ale The New York Times și discută despre ele cu Jenna Pirog, editorul VR al publicației, la VR Cinema în București.

???? Participă la proiecția Under Fire: Journalists in Combat, un documentar nominalizat la Oscar în care apare și fotoreporterul Finbarr O’Reilly, câștigătorul unui World Press Photo Award și unul din speakerii noștri. Filmul va fi urmat de un Q&A cu Finbarr.

Vom anunța mai multe evenimente în următoarele săptămâni.


Cei care și-au luat The Festival pass pot participa la evenimentele de mai sus fără costuri suplimentare. În plus, un număr limitat de bilete individuale va fi pus în vânzare pentru fiecare eveniment, din luna septembrie.

Programul complet, datele exacte și locațiile pentru The Festival și The Conference vor fi publicate pe site-ul oficial în săptămânile ce urmează. Rezervă-ți loc cât mai curând.