Seminariile DoR: Iulia Rugină, 22 februarie

Vineri, 22 februarie, vă așteptăm la un nou Seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu regizoarea…

Vineri, 22 februarie, vă așteptăm la un nou Seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu regizoarea și scenarista Iulia Rugină. Iulia e autoarea unor minuni de filme ca Bună Cristina! Pa Cristina!, Museum of Broken Relationships și Captivi de Crăciun, conduce împreună cu partenerele de creație Ana Agopian și Oana Răsuceanu asociația Control N și ne va vorbi despre spunerea de povești în film.

Evenimentul, organizat împreună cu prietenii de la Friends For Friends Foundation, are loc în mansarda FFFF și va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

Biletele costă 30 de lei și se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalități de plată, scrieți la lavi@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

O extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție are un invitat care își explică meșteșugul și apoi e descusut de participanți.
Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

 

Povesti pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.