Design Your Hero – Concurs de design de personaje

Dacă ești grafician, ilustrator, creator de imagine 2D sau 3D pasionat sau profesionist, acest anunț este pentru…


Dacă ești grafician, ilustrator, creator de imagine 2D sau 3D pasionat sau profesionist, acest anunț este pentru tine. Au început înscrierile pentru concursul de design de personaje Design Your Hero, organizat de Gameloft Romania. Mai exact, un maraton de două zile în care vei avea la dispoziție toate uneltele necesare creării unui personaj de joc video. Câștigătorul va fi premiat cu o tabletă Cintiq12WX, plus Painter 11 sau Zbrush 4, la alegere.

Designul de personaje este esențial în crearea jocurilor video; e greu să-ți imaginezi Gears of War fără Marcus Fenix, Uncharted fără Nathan Drake sau Tomb Raider fără Lara Croft. Jocurile sunt definite de protagonistul lor, acesta conține esența universului în care se desfășoară acțiunea, de aceea e nevoie de creatori de personaje care vor să lucreze cu uneltele cele mai moderne, care au o viziune sofisticată, originală, dar și adaptabilă la cerințele publicului.

În concursul Design Your Hero vei putea să-ți dovedești aceste calități și să construiești, în 2D sau 3D, un personaj de joc exact așa cum visezi.

Ca să te înscrii, trebuie să completezi un formular și să trimiți (un link la) un portofoliu, aici.

Concurenții selectați vor participa la un maraton de design de două zile (25 – 26 februarie), în sediul Gameloft Romania. Participanților din afara Bucureștiului li se va asigura cazarea.

Gameloft Romania este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive handheld și console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent în România de 11 ani, cu peste 30 de studiouri în întreaga lume.

Calendar:
21 decembrie 2010 – 16 Februarie 2011: Înscriere
17 – 22 februarie 2011: Selecția participanților
25 – 26 februarie 2011: Design Your Hero
26 februarie 2011: Desemnarea câștigătorului

1 comentarii la Design Your Hero – Concurs de design de personaje

  1. Şi nu aveţi şi voi un feed RSS?

Comentariile sunt închise.