DoR caută Manager de Distribuție

Managerul, pe care suntem oricând dispuși să-l promovăm la statutul de super-erou, se va ocupa de relația cu distribuitorii…

Manager

Pe scurt

DoR (Decât o Revistă) caută o persoană ordonată, care se simte la fel de bine și când discută cu oameni noi și când e în compania unui Excel, pentru a deveni eminență cenușie a distribuției. Managerul, pe care suntem oricând dispuși să-l promovăm la statutul de super-erou, se va ocupa de relația cu distribuitorii tradiționali care ajută ca DoR să ajungă în lume, dar va căuta în permanență și unii noi (atât pentru vânzare, cât și pentru promovare) și va face ordine în procesele și strategia de distribuție directă (shop online și abonamente).
Din această poziție, îți vei crea provocări, pe care le vom evalua și executa împreună ca să obținem cea mai importantă victorie: cât mai mult DoR în lume, ceea ce înseamnă cât mai mulți ani cu DoR. Trimite-ne CV-ul și una-două idei despre cum ai vedea îmbunătățirea procesului de distribuție la adrian@decatorevista.ro, cu mențiunea „Distribuție”, până la 4 martie.

Pe larg
Tu:
• înveți permanent și îți place să îmbunătățești constant lucrurile;
• ai un ochi de vultur la detalii, dar nu pierzi din vedere nici imaginea de ansamblu;
• tabelele Excel nu te sperie: știi să le abordezi analitic și să le transformi în prieteni de nădejde;
• te descurci cu oamenii la fel de bine cum te descurci cu cifrele: nu te ferești să dai telefoane și nu preferi mail-urile pentru a evita o întâlnire;
• simți că nu ești făcut pentru un job de la 8 la 17: vrei flexibilitate, independență și posibilitatea de a crește continuu;

Jobul:

Vei ține legătura cu distribuitorii existenți – rapoarte de vânzări, urmărirea plăților, propuneri de îmbunătățire a colaborării cu ei –, vei căuta unii noi – tradiționali, dar și alte forme (de la cafenele la târguri sau orice poți iniția) – și vei avea în grijă și distribuția directă (shop.decatorevista.ro).

Vei identifica și vei valorifica oportunitățile noi legate de distribuția și vânzarea revistei: dacă se deschide o librărie pe lună, ar trebui să încercăm să ajungem acolo.

Adică va trebui să:
– gestionezi și să optimizezi procesul de distribuție a revistei
– dezvolți relațiile cu abonații, cititorii și distribuitorii
– mărești rețeaua de distribuitori a DoR
– te dedici creșterii vânzărilor directe

Vei lucra full-time alături de noi și vei primi cafea și salariu.

Lucrând împreună cu noi, în fiecare zi, vei vedea cum se face revista și vei înțelege cât de important e rolul tău pentru continuitatea DoR. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem, să ne povestim mai multe și să te primim în redacția și echipa noastră!

1 comentarii la DoR caută Manager de Distribuție

  1. Buna ziua,
    In cazul in care mai este de actualitate postul, astept sa ma contactati pentru a stabili o intalnire.

    Am trimis un CV pe email dor@decatorevista.ro.

    Multumesc.

Comentariile sunt închise.