Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj

Evenimentul este sold-out // Miercuri, 17 septembrie, revista prinde viață. Lansăm Decât o Revistă #17, numărul…

AfisDorLive web 580

 

[Evenimentul este sold-out]

Miercuri, 17 septembrie, revista prinde viață. Lansăm Decât o Revistă #17, numărul de toamnă, cu spectacolul DoR Live à la Cluj.

Numărul conține un dosar consistent dedicat Clujului. Peste vară, echipajul revistei și acoliți locali au bătut orașul în lung și-n lat, au văzut cât au putut, au mâncat ce-au apucat, au beut dar nu prea mult – și, cel mai important, au investigat lumi din cele mai diverse, căutând să spună poveștile importante ale orașului. Acum, că revista (aproape) s-a copt, e vremea lansării, musai în Cluj.

DoR Live e doar pentru cei din sală, doar în timp ce se întâmplă. Este un spectacol-experiment, care încearcă să ducă mai departe experiența citirii unei reviste: poveștile ies din pagină și intră pe scenă, cititorul nu mai e singur ci participă împreună cu alții. Vei trăi momente de lectură, muzică, dans, proiecții video și tot soiul de surprize.

Spectacolul va avea loc în Casa Tranzit, spațiu al Fundației Tranzit. Ora de intrare e 19:30 și spectacolul va începe la 20:00. După, socializăm și ne hidratăm – în curte, pe mal de Someș, dacă ne-ajută starea meteo.

Intrarea costă 20 de lei și include un exemplar DoR #17, pe care-l primești la intrare. Ia-ți biletul din DoR Shop. Pentru că locurile sunt limitate, îți recomandăm să-ți iei biletul în avans.

 

Acest număr al DoR este un proiect editorial finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Ne ajută la organizare supersonicele Exquisite.

În pandemie, misiunea noastră rămâne aceeași: Spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea și să ajungem la 4.500 de abonați.

Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă, iar tu contribui la jurnalismul DoR.

Abonează-te.


Acest articol apare și în:


Un comentariu la „Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj

  1. […] Asa cum v-am obisnuit, JCI Cluj se implica in actiuni importante si evenimente frumoase. De aceasta data ne bucuram sa sustinem lansarea unui numar special ( ce contine un dosar dedicat orasului nostru drag) al revistei DecâtORevistă. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *