Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj

Evenimentul este sold-out // Miercuri, 17 septembrie, revista prinde viață. Lansăm Decât o Revistă #17, numărul…

AfisDorLive web 580

 

[Evenimentul este sold-out]

Miercuri, 17 septembrie, revista prinde viață. Lansăm Decât o Revistă #17, numărul de toamnă, cu spectacolul DoR Live à la Cluj.

Numărul conține un dosar consistent dedicat Clujului. Peste vară, echipajul revistei și acoliți locali au bătut orașul în lung și-n lat, au văzut cât au putut, au mâncat ce-au apucat, au beut dar nu prea mult – și, cel mai important, au investigat lumi din cele mai diverse, căutând să spună poveștile importante ale orașului. Acum, că revista (aproape) s-a copt, e vremea lansării, musai în Cluj.

DoR Live e doar pentru cei din sală, doar în timp ce se întâmplă. Este un spectacol-experiment, care încearcă să ducă mai departe experiența citirii unei reviste: poveștile ies din pagină și intră pe scenă, cititorul nu mai e singur ci participă împreună cu alții. Vei trăi momente de lectură, muzică, dans, proiecții video și tot soiul de surprize.

Spectacolul va avea loc în Casa Tranzit, spațiu al Fundației Tranzit. Ora de intrare e 19:30 și spectacolul va începe la 20:00. După, socializăm și ne hidratăm – în curte, pe mal de Someș, dacă ne-ajută starea meteo.

Intrarea costă 20 de lei și include un exemplar DoR #17, pe care-l primești la intrare. Ia-ți biletul din DoR Shop. Pentru că locurile sunt limitate, îți recomandăm să-ți iei biletul în avans.

 

Acest număr al DoR este un proiect editorial finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Ne ajută la organizare supersonicele Exquisite.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.


Acest articol apare și în:


1 comentarii la Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj

  1. […] Asa cum v-am obisnuit, JCI Cluj se implica in actiuni importante si evenimente frumoase. De aceasta data ne bucuram sa sustinem lansarea unui numar special ( ce contine un dosar dedicat orasului nostru drag) al revistei DecâtORevistă. […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *