Lansăm DoR #10 – marţi, 20 noiembrie, Control

Marți, 20 noiembrie, lansăm Decât o Revistă #10 – Toamnă/Iarnă 2012, în Control Club (Sala Berlin), de la ora 20:00. Se va lăsa cu citiri și interpretări din revistă, o cântare Pixels și party cât ne ține.

Intrarea e liberă.
Revistele au prețul promoțional de 20 de lei.

DoR #10 e un număr plin de acțiune și reflecție asupra lucrurilor care ne despart și încercărilor de a le găsi pe cele pe care le avem în comun. Pentru că credem că poveștile bine spuse pot crea legături altfel improbabile între oameni și pot restrânge falii aparent ireparabile.

Eroul materialului de copertă, Robin Proca, urcă pe munte și convoacă trupa Robin and the Backstabbers. Şi asta ca să ne aducă pe toți – noi toți – împreună prin muzica lor.

Tot în DoR #10: Un american își pune colanții de super-erou și se ia la trântă cu societatea civilă românească, încercând să înlocuiască fatalistul „asta este” cu îndârjirea de a crede că fiecare putem face ceva pentru mai Bine. Mirela aleargă pentru Luca, fiul ei autist, aruncându-ne în miezul confruntării dintre dorințele unei mame pentru copilul ei și realitatea recuperării lui. Un autocar cu artiști contemporani accelerează prin țară, relevând fragmentarea realităților în care trăim și nevoia de conectare pentru a fi relevanți. Cristian Mungiu își pune filmul pe orbită, nevoit să jongleze frământările creatorului cu nervul cu care atacă sistemul de producție și distribuție. Şi multe alte aventuri care-ți vor tăia răsuflarea.

DoR #10 se găsește deja în DoR Shop (shop.decatorevista.ro).


Acest articol apare și în: