Ne vedem pe Slack

Cum poți să comunici instant cu echipa DoR și comunitatea de susținători.

Pentru că vrem să fim mai aproape ca oricând de tine în aceste vremuri incerte, în primăvara lui 2020 am creat un spațiu unde să comunicăm instant, pe Slack. 

Slack este o aplicație pentru munca în echipă: noi o folosim la DoR de câțiva ani pe post de chat intern, actualizări rapide de muncă, dar și ca loc în care ne comandăm mâncare la prânz și râdem la meme. L-am ales pentru că ne dorim un spațiu sigur pentru comunitate, în care să vorbim despre cum ne putem sprijini unii pe alții, ce ne preocupă în ultima vreme, cum lucrăm de acasă sau pur și simplu cum ne mai luăm gândul de la griji.

Ca să intri pe Slack-ul ComunitateaDoR, accesează acest link, creează-ți contul, apoi vezi ce spații de discuție am construit. Și nu uita să te introduci pe canalul #prezentări.


Iată canalele pe care le găsești pe Slack:

#prezentări: Facem cunoștință cu noii membri, așa că te încurajăm să ne lași câteva cuvinte despre tine, cine ești, sau cum ne-ai descoperit. Prilej bun de a citi și prezentările celorlalți membri pentru a cunoaște și restul comunității.

#general: Avem câteva rutine: un check-in la început de săptămână, check-out vinerea (sub hashtagul de #ShoutyFridays), postăm articole în premieră înainte de a le publica pe site și anunțăm evenimentele exclusiv dedicate comunității (și pe cele publice).

Susținătorii DoR de pe Slack și-au creat propria ediție a newsletterului Concentrat când echipa DoR a fost în vacanță.

#recomandări: Cerem și oferim recomandări de cărți, episoade de podcast, evenimente, conferințe, newslettere, articole, poze cu pisici. Aici poți cere sprijinul comunității când ai nevoie.

#customer_service: Poți întreba orice nelămuriri ai legate de comenzi, contul de pe site, abonament, facturi sau altele. 

#dublează_comunitatea: Postăm vești despre campaniile de abonare pe care le derulăm și te ținem la curent cu evoluția lor.

#betterwork: Tot cu recomandări de cărți, articole și podcasturi, dar care să ne facă munca mai eficientă, sau măcar mai ușoară.

#music_playlists: Strângem playlisturi dragi, ultimele obsesii muzicale sau cele mai noi hituri în funcție de pasiunile fiecăruia.

#filme_seriale: Recomandăm ultimele noutăți cinematografice sau sezoane noi ale serialelor îndelung așteptate.

#mediu: Păstorit de reporterul DoR pe mediu, Anca Iosif, aici găsești recomandări de resurse și evenimente care tratează probleme de mediu și sustenabilitate.

#concentrat: Discutăm subiecte apărute în newsletterul public Concentrat. Ocazional pe Slack, membrii mai pregătesc ediții cât echipa Concentrat e în vacanță.

#echitate_socială: Motor principal este Ana Ciobanu, reporter DoR care documentează povești din sfera echității sociale. Vei găsi resurse care tratează acest subiect și discuții cu ceilalți membri ai comunității. 

Găsești Slack-ul ComunitateaDoR la acest link. Nu uita să te introduci pe canalul #prezentări! 

Ne auzim acolo!