„Nu mă simt reprezentat pe scena politică”

Cum a trăit referendumul un fost membru al Coaliției pentru Familie.

Eduard Dumitrache, 43 de ani, este informatician și absolvent de Teologie Ortodoxă.

Fiindcă locuiește la câțiva metri de parcul bucureștean Titan, s-a implicat  în crearea unui grup civic menit să protejeze această zonă verde de tentativele primarului Sectorului 3 de a construi acolo.

El este și unul dintre susținătorii redefinirii căsătoriei în Constituție. S-a ocupat de instructajul pentru campania de strângere de semnături în zona Bucureștiului, dar, din cauza unor divergențe despre care preferă să nu vorbească, a părăsit recent Coaliția pentru Familie. Cu toate acestea, a susținut în continuare cauza și a încercat să convingă din aproape în aproape despre necesitatatea inițiativei cetățenești.

În zilele decisive ale organizării referendumului un reporter DOR i-a fost în preajmă.

 

 

 

1 comentarii la „Nu mă simt reprezentat pe scena politică”

  1. Cred ca pana la urma, umanitatea noastra sta in exact cat vrei tu sa cunosti din imensitatea asta extraordinara a naturii. Doar tribul tau, doar spatiul in care fiintezi si il cunosti sau multitudinea de nuante si realitati de care n-ai habar. O astfel de abordare ca a lui e primordiala, de pe vremea in care daca nu iti aparai tribul si cei apropiati insemna ca veti disparea. Asta se intampla acum 60.000 de ani. Pacat ca unii inca nu au evoluat.

Comentariile sunt închise.