„Nu mă simt reprezentat pe scena politică”

Cum a trăit referendumul un fost membru al Coaliției pentru Familie.

Eduard Dumitrache, 43 de ani, este informatician și absolvent de Teologie Ortodoxă.

Fiindcă locuiește la câțiva metri de parcul bucureștean Titan, s-a implicat  în crearea unui grup civic menit să protejeze această zonă verde de tentativele primarului Sectorului 3 de a construi acolo.

El este și unul dintre susținătorii redefinirii căsătoriei în Constituție. S-a ocupat de instructajul pentru campania de strângere de semnături în zona Bucureștiului, dar, din cauza unor divergențe despre care preferă să nu vorbească, a părăsit recent Coaliția pentru Familie. Cu toate acestea, a susținut în continuare cauza și a încercat să convingă din aproape în aproape despre necesitatatea inițiativei cetățenești.

În zilele decisive ale organizării referendumului un reporter DOR i-a fost în preajmă.

 

 

 

Contribuie și tu la poveștile care vindecă.

Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.

1 comentarii la „Nu mă simt reprezentat pe scena politică”

  1. Cred ca pana la urma, umanitatea noastra sta in exact cat vrei tu sa cunosti din imensitatea asta extraordinara a naturii. Doar tribul tau, doar spatiul in care fiintezi si il cunosti sau multitudinea de nuante si realitati de care n-ai habar. O astfel de abordare ca a lui e primordiala, de pe vremea in care daca nu iti aparai tribul si cei apropiati insemna ca veti disparea. Asta se intampla acum 60.000 de ani. Pacat ca unii inca nu au evoluat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.