Pe Bune #7: Sabina Ulubeanu

Despre cum implicarea într-un proces creativ te poate ajuta să treci mai ușor peste un eveniment negativ neprevăzut.

Compozitoarea Sabina Ulubeanu a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, când a început să studieze pianul. A urmat liceul de muzică și Consevatorul, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală, și visa ca piesele ei să fie cântate la Carnegie Hall și de cele mai mari orchestre din lume. Dar două evenimente din viață: faptul că a devenit mamă încă din facultate și că mai târziu s-a confruntat cu o boală gravă, au făcut-o să-și reorganizeze prioritățile. Pentru a compune, Sabina are nevoie de momente de introspecție, dar spune că acestea vin la pachet cu pericolul de a te pierde în gânduri negative și îndoieli de sine. În prezent, este co-organizator al festivalului Inner Sound, iar compozițiile ei au fost premiate la concursuri naționale și internaționale.

Ascultă Pe Bune pe SpotifyStitcher, Apple Podcasts sau în orice aplicație de podcasting.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Contribuie și tu la poveștile care vindecă.

Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.