Pe Victoriei – Episodul 1

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet…

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de Andrei Pungovschi și Cristian Fierbințeanu despre oameni care muncesc sau trăiesc pe Calea Victoriei.

Protagonista este actrița Monica Săndulescu, care își împarte timpul între serviciu – biroul de relații publice al Bibliotecii Centrale Universitare – și scenele pe care joacă.

Episodul 2 îl difuzăm pe 28 mai.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

5 comentarii la Pe Victoriei – Episodul 1

  1. Excelent! Mi-a placut mult. Vreau sa o vad jucand pe Monica Sandulescu data viitoare cand voi fi in Bucuresti.

  2. […] “Pe Victoriei“ – “O serie de poveşti în fotografii şi sunet spuse de Andrei Pungovschi şi […]

  3. Salutare ! Multumesc frumos ! Te invit vineri 25 mai orele 19:00 la Galeriile Goldart la spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler sau la „Hai sa facem sex” de Valentin Krasnogorov pe 30 mai orele 20:00 la Teatrul Arca, La Scena .Sau daca nici unul nici altul scrie pe net cand se mai joaca , ce si unde ….te astept cu drag ! 🙂 pace !

  4. […] lucrez la un singur proiecţel documentar, numit Pe Victoriei. Ce e de fapt? E o serie de povestioare, în imagini şi sunet, despre oameni care locuiesc sau […]

  5. […] lucrez la un singur proiecţel documentar, numit Pe Victoriei. Ce e de fapt? E o serie de povestioare, în imagini şi sunet, despre oameni care locuiesc sau […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *