Susține jurnalismul DoR

În aceste vremuri imprevizibile, scriem cu grijă și empatie și evidențiem soluții pentru a ne simți conectați și a deveni mai rezilienți. Împreună.

Pe Victoriei – Episodul 1

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet…

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de Andrei Pungovschi și Cristian Fierbințeanu despre oameni care muncesc sau trăiesc pe Calea Victoriei.

Protagonista este actrița Monica Săndulescu, care își împarte timpul între serviciu – biroul de relații publice al Bibliotecii Centrale Universitare – și scenele pe care joacă.

Episodul 2 îl difuzăm pe 28 mai.

Susține DoR

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună.

Susține-ne munca. Cumpără un abonament.

5 comentarii la „Pe Victoriei – Episodul 1

  1. Excelent! Mi-a placut mult. Vreau sa o vad jucand pe Monica Sandulescu data viitoare cand voi fi in Bucuresti.

  2. […] “Pe Victoriei“ – “O serie de poveşti în fotografii şi sunet spuse de Andrei Pungovschi şi […]

  3. Salutare ! Multumesc frumos ! Te invit vineri 25 mai orele 19:00 la Galeriile Goldart la spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler sau la „Hai sa facem sex” de Valentin Krasnogorov pe 30 mai orele 20:00 la Teatrul Arca, La Scena .Sau daca nici unul nici altul scrie pe net cand se mai joaca , ce si unde ….te astept cu drag ! 🙂 pace !

  4. […] lucrez la un singur proiecţel documentar, numit Pe Victoriei. Ce e de fapt? E o serie de povestioare, în imagini şi sunet, despre oameni care locuiesc sau […]

  5. […] lucrez la un singur proiecţel documentar, numit Pe Victoriei. Ce e de fapt? E o serie de povestioare, în imagini şi sunet, despre oameni care locuiesc sau […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *