Pe Victoriei – Episodul 1

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet…

Acesta este primul episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de Andrei Pungovschi și Cristian Fierbințeanu despre oameni care muncesc sau trăiesc pe Calea Victoriei.

Protagonista este actrița Monica Săndulescu, care își împarte timpul între serviciu – biroul de relații publice al Bibliotecii Centrale Universitare – și scenele pe care joacă.

Episodul 2 îl difuzăm pe 28 mai.

Contribuie și tu la poveștile care vindecă.

Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.

2 comentarii la Pe Victoriei – Episodul 1

  1. Excelent! Mi-a placut mult. Vreau sa o vad jucand pe Monica Sandulescu data viitoare cand voi fi in Bucuresti.

  2. Salutare ! Multumesc frumos ! Te invit vineri 25 mai orele 19:00 la Galeriile Goldart la spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler sau la „Hai sa facem sex” de Valentin Krasnogorov pe 30 mai orele 20:00 la Teatrul Arca, La Scena .Sau daca nici unul nici altul scrie pe net cand se mai joaca , ce si unde ….te astept cu drag ! 🙂 pace !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.