Pe Victoriei – Episodul 2

Acesta este al doilea episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și…

 

Acesta este al doilea episod al documentarului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de Andrei Pungovschi și Cristian Fierbințeanu despre oameni care muncesc sau trăiesc pe Calea Victoriei.

Protagonista este Alexandra Paven, proprietara buticului de parfumuri artizanale Créateurs 5 D’Émotion și vânătoare de parfumuri rare.

Episodul 3 îl difuzăm pe 11 iunie.

 

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

1 comentarii la Pe Victoriei – Episodul 2

  1. […] A apărut al doilea episod al documentarului multimedia “Pe Victoriei“. Protagonista este Alexandra Paven, proprietara buticului de parfumuri artizanale Créateurs 5 D’Émotion şi vânătoare de parfumuri rare. – Decât o Revistă […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *