Te abonezi și câștigi 2016

Februarie e luna cadourilor pentru abonații DoR. Asta înseamnă că pe lângă abonamentul obișnuit (4 reviste în…

Te abonezi si castigi 2016

De câțiva ani, februarie e luna cadourilor pentru abonații DoR.

Asta înseamnă că pe lângă abonamentul obișnuit (4 reviste în decursul unui an + un cadou la fiecare număr), de pe 1–29 februarie îi premiem, prin tragere la sorți, cu cărți. Zilnic, 6–8 norocoși (jumătate dintre cei deja abonați, jumătate dintre cei care s-au abonat sau re-abonat în ziua respectivă) vor câștiga câte o carte de la editurile Publica și Vellant, doi prieteni dragi ai DoR.

Despre cărțile care vor pleca în dar către abonații norocoși vă vom spune mai multe în zilele următoare.

Tipurile de abonament din care puteți alege se găsesc în shop-ul DoR și le puteți plăti online. Dacă vă împotmoliți, scrieți la comunitate@decatorevista.ro.

Despre comunitatea de abonați:
Anul 2015 a fost un nou capitol pentru DoR – alt format fizic, numere tematice și prima dată când fiecare număr a fost însoțit de un cadou: cartea de poezie a Adelei Greceanu la #19, broșura cu luptătorii care schimbă comunități la #20, eseurile despre empatie ale lui Leslie Jamison cu DoR #21, iar la DoR #22, 24/7, ghidul de antreprenoriat creativ românesc. Vom continua la fel și în 2016. Visăm ca jurnalismul narativ pe care îl practicăm să continue să ofere povești care schimbă aspecte din viața noastră, ne fac mai empatici și mai puțin singuri.

Astăzi DoR are peste 1.000 de abonați (distribuiți în toată lumea), a căror susținere echivalează cu acoperirea costurilor de tipar pentru trei (și ceva) din cele patru numere anuale, ceea ce e fantastic. Dacă ajungem la 2.000 de abonați, comunitatea DoR ar deveni principala sursă de susținere financiară a revistei. Asta nu e doar dorința noastră, ci și o confirmare a faptului că poți face jurnalism de cea mai înaltă calitate cu sprijinul unei comunități care citește și colecționează publicații tipărite bine împachetate.

Tipurile de abonamente la DoR:


Abonament SUSȚINĂTOR. 110 lei*.
Cel mai bine vândut. Include un an de DoR (4 numere, începând cu DoR #23) + caietul DoR de scris.
* Prețurile sunt pentru România.



Abonament
PRIETEN. 85 lei.
Un an de DoR – 4 numere, începând cu DoR #23 -, pe care le trimitem oriunde în lume.



Abonament GRUP. 400 lei.
Un an de DoR – 4 numere, începând cu DoR #23 – în 5 câte exemplare. Perfect pentru un grup de colegi sau prieteni.



Abonament MECENA. 1.000 lei.
Acces la The Power of Storytelling 2016 + un an de DoR (4 numere, începând cu DoR #23) + alte oferte, invitații și cadouri.

 

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

1 comentarii la Te abonezi și câștigi 2016

  1. […] te stârnește cu luna Te abonezi și câștigi, un pretext bun să îți faci abonament. Ție sau cuiva drag. Asta în cazul în care mai era rost […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *