#14 Alice Cavaleru

Cum e să ai 27 de ani, să fii star pe instagram și mamă?

Alice Cavaleru are 27 de ani, e absolventă de Design vestimentar, deținătoarea unui magazin de haine pentru copii, star pe instagram și mama Zorei (un an și trei luni).

În lunile când partenerul ei, Vladimir Drăghia era plecat la emisiunea concurs Exatlon România, iar fetița lor se lupta cu erupția primilor dinți, Alice a simțit că își regăsește creativitatea, feminitatea și pasiunea pentru modă (despre care spune că a avut mereu o relație de love-hate).

După ce se termina emisiunea la care abia aștepta să își vadă partenerul, Alice nu desena, căci era prea obosită, dar își imagina. Visarea era forma ei de evadare. Așa s-a creionat o colecție pe care abia așteaptă să o lanseze.

Momentan e la jumătatea drumului, prinsă între cele patru ore pentru lucrat pe care le-a dobândit o dată cu înscrierea la grădiniță a Zorei, răcelile care vin o dată cu acomodarea, fanteziile cu mersul la sală și noianul de proiecte și evenimente de care trebuie să se ocupe de când o urmăresc peste 100.000 de oameni pe instagram.

Episodul este pe Soundcloud, Stitcher, iTunes și alte aplicații de podcast, unde puteți asculta și alte episoade din primul sezon.

mame, podcastul despre echilibrul dintre muncă și maternitate, este prezentat de IKEA România.

Credit foto: Maria Negrotă

Îți e util ce citești? Înainte de a pleca, vrem să te rugăm ceva.

Credem că jurnalismul bun oferă soluții și creează punți între oameni. În această perioadă dificilă, toate eforturile noastre editoriale se îndreaptă către a scrie despre cum se schimbă viața noastră în vremuri de izolare și cum ne putem conecta mai bine. Susține-ne să facem jurnalismul care contează pentru întreaga societate. 

Abonează-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *