#18 Oana Botezatu

Cum înveți să fii deopotrivă vulnerabilă și aproape de perfecțiune

Oana Botezatu crește doi băieți de trei și un an, împreună cu soțul ei Eugen, fără ajutor de la bunici sau bone. În paralel are un business cu lumânări și e urmărită de peste 11.000 de oameni pe Facebook.

Nu-i place să doarmă, dar are și multe zile în care simte că nu mai poate. Crede că e important ca părinții să vorbească despre fericire și nefericire depotrivă. Chiar dacă iei copiii peste tot, oricât de adorabili ar fi, tot sun momente când nu mai poți. Tot sunt zile în care ești răcit și nu ai opțiunea de a rămâne în pat.

Episodul este pe Transistor, Stitcher, iTunes și alte aplicații de podcast, unde puteți asculta și alte episoade din primul sezon.

mame, podcastul despre echilibrul dintre muncă și maternitate, este prezentat de IKEA România.

Credit foto: Maria Negrotă

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *