Poveștile vindecă: cum funcționează mecanismul campaniei

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să fii ambasador DoR în campania noastră de toamnă, Poveștile vindecă.

Ca să îți fie cât mai ușoară navigarea în procesul de a deveni ambasador, prin care orice susținător poate să își invite apropiații să devină abonați, ți-am pregătit un ghid scurt. Mai jos sunt cei cinci pașii pe care trebuie să îi parcurgi.

Dacă vrei să citești mai multe despre campania noastră și cum am ajuns aici, poți să o faci aici.

1. Înscrie-te ca ambasador

Întregul mecanism al campaniei se întâmplă în spațiul de comunitate de pe site, adică pe dor.ro/comunitate.

Aici găsești  descrierea  campaniei și opțiunea de a te înscrie ca ambasador. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „Înscrie-te ca ambasador” dacă vrei să ne ajuți să dublăm comunitatea.

2. După înscriere, verifică kitul de ambasador și linkul special

De îndată ce apeși pe buton noi te înregistrăm ca ambasador, îți trimitem un e-mail în care te așteaptă detalii despre campanie și un kit de ambasador cu resurse pe care le poți folosi dacă vrei să recomanzi DoR și altora. 

Automat îți generăm și un link unic pe care îl poți trimite direct din pagina de comunitate către prietenii tăi. 

Linkul duce către dor.ro/sustine, adică pagina în care oricine poate găsi abonamentele noastre digitale – dar și alte produse.

3. Trimite linkul prietenilor tăi

Ca ambasador, poți trimite acest link special de abonare către prietenii tăi care ar aprecia DoR. Îl poți lua cu copy-paste direct din pagină, sau poți folosi unul dintre butoanele care te ajută în procesul de postare a linkului pe Facebook și Twitter, sau butonul pentru mesaje directe către un prieten prin WhatsApp. 

Poți trimite și un mesaj automat prin e-mail unui prieten, care include linkul tău de ambasador și informații despre DoR și despre campanie. Apasă butonul de e-mail de sub link și scrie adresa persoanei pe care vrei să o inviți în comunitate. Va primi un email automat care arată așa:

Stai fără griji: datele prietenilor cărora le trimiți e-mail sunt anonimizate, noi nu vedem sau păstrăm în niciun fel adresa lor de e-mail. 

4. Vezi câte persoane ai adus în comunitate 

Linkul este personalizat și unic. De fiecare dată când cineva îl va folosi pentru a-și cumpăra un abonament digital DoR, vei vedea în contul tău câți abonați noi ai adus. 

La 5, 10 și 15 abonați aduși de tine în comunitate vei avea câteva surprize din partea noastră.

Pentru primele două praguri avem nevoie de o adresă de livrare , pe care va trebui să o completezi în contul tău. Iar pentru al treilea prag te vom contacta noi cu mai multe detalii.

5. Fii la curent cu progresul campaniei

În partea de sus a paginii vei vedea care e statusul campaniei: unde suntem până la atingerea obiectivului de 4.500 de membri în comunitatea DoR. Actualizăm numărul susținătorilor în fiecare luni și joi.

Pe Slack-ul de comunitate avem un canal dedicat acestei campaniei, iar pe mail ne poți scrie oricând la comunitate@decatorevista.ro.