DoR vă cheamă la poză

Considerați anunțul de mai jos mărțișorul Decât o Revistă. Duminică, 07.03, avem nevoie de domnișoarele și doamnele fane DoR pentru o desfășurare masivă de forțe (câteva zeci bune de oameni) în cadrul unei ședințe foto cu Alex Gâlmeanu.

Ne vom distra între 10-15:00 la Opera Națională și nu putem realiza acest proiect fără voi.

Dacă țineți minte, acum câteva săptămâni am început să strângem nume de femei care mișcă România înainte. Această ședință foto va ilustra acel concept și ca ea să aibă succes, avem nevoie de voi, femeile care faceți lucruri și care vreți ca această țară să fie altfel.

Tot ce vă putem dezvălui e că nu e vorba de fotografii individuale, ci de fotografii cu un număr impresionant de participante. Vor fi făcute înăuntru, și singura cerință e să veniți la voi cu o bluză albă și una gri (sau geacă sau tricou sau orice). Tipul și materialul e irelevant. Fotografiile vor fi făcute de la înălțime; e doar o chestie de cromatică dominantă

Dacă puteți veni, confirmați pe dor@decatorevista.ro.

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.


Acest articol apare și în:

DoR #2

Primăvară, 2010

Cumpără revista

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *