Seminariile DoR: Tiberiu Soare, 19 septembrie

Joi, 19 septembrie, vă așteptăm la un nou Seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu dirijorul Tiberiu…

Joi, 19 septembrie, vă aștepăm la un nou seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu Tiberiu Soare. Soare este dirijor principal al Orchestrei și Corurilor Radio și va vorbi despre uneltele și elementele folosite în poveștile spuse în muzica clasică.

Biletele costă 30 de lei și se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalități de plată, scrieți la comunitate@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

Evenimentul, organizat împreună cu prietenii de la Friends For Friends Foundation, are loc în mansarda FFFF și va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

Seminar_TSoare

O extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție are un invitat care își explică meșteșugul și apoi e descusut de participanți.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

* Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.