
Ce înseamnă să fii abonat la DoR
Ce a însemnat să fii abonat în 2015? A însemnat să primești revista imediat ce a ieșit din tipar (înainte ca ea…
Anul 2015 a fost un nou capitol pentru DoR – alt format fizic, numere tematice –, două decizii care ne-au influențat atât alegerea cât și îmbinarea subiectelor. A fost și un an în care am încercat să facem tot soiul de surprize de lectură abonaților membri ai comunității DoR. Ei sunt cea mai directă și imediată formă de susținere și rămân prioritatea noastră.
Astăzi DoR are peste 1.250 de abonați, de aproape două ori mai mulți decât la finele lui 2014.
Susținerea lor echivalează cu acoperirea costurilor de tipar pentru trei (și ceva) din cele patru numere anuale, ceea ce e fantastic. (Vorbim de costuri de peste 20.000 de euro). Dacă ajungem la 2.000 de abonați, comunitatea DoR ar deveni principala sursă de susținere financiară a revistei. Asta nu e doar dorința noastră, ci și o confirmare a faptului că poți face jurnalism de cea mai înaltă calitate cu sprijinul unei comunități care citește și colecționează publicații tipărite bine împachetate.
Ce a însemnat să fii abonat în 2015? A însemnat să primești revista imediat ce a ieșit din tipar (înainte ca ea să ajungă în magazine) și, la scurt timp după, varianta PDF. A însemnat să primești fiecare revistă cu un cadou, făcut împreună cu parteneri care cred în poveștile bine spuse și apreciază comunitatea loială din jurul DoR:
• Cu DoR #19, în martie 2015, am trimis volumul Și cuvintele sînt o provincie, de Adela Greceanu, un cadou făcut împreună cu prietenii noștri de la UniCredit Bank. Colecția de poezii a fost cartea anului 2014 pe Bookaholic.ro.
• Cu DoR #20, în iunie 2015, a plecat o colecție de portrete ale unor oameni care au pus umărul la transformarea comunităților în care trăiesc. Aceștia sunt laureații galei Participării Publice organizate de CeRe, partenerii noștri în acest proiect. Abonații din România au primit și un joc dezvoltat de Funky Citizens, Mari Corupți.
• Cu DoR #21, în septembrie 2015: Probe de empatie, un volum de eseuri al scriitoarei americane Leslie Jamison. Cartea, un bestseller New York Times, a apărut la editura Publica cu sprijinul NN România, entitățile cu care am conspirat să trimitem acest cadou. Am inclus cartea și în kitul participanților la The Power of Storytelling, unde Leslie a fost printre vorbitori.
• Cu DoR #22, în decembrie 2015, vine 24/7, un ghid de viață și muncă pentru antreprenori creativi, o colecție de povești ale unor oameni curajoși din București și Cluj care și-au transformat pasiunile în afaceri. A fost o idee a prietenilor de la UniCredit Bank, dezvoltată de echipa DoR. Vestea bună e că anul viitor facem o a doua ediție.
Vom continua cu astfel de cadouri și în 2016, pentru că a avea abonații alături ne permite să mergem înainte și ne energizează. Dacă vrei să te alături acestei comunități, poți alege abonamentul care ți se potrivește, AICI.
Abonamentele pornesc de la 85 de RON pentru 4 numere și încep de la ce număr îți dorești – fie cel curent, fie următorul. De trimis, trimitem oriunde: în România cu prietenii de la FAN Courier, în restul lumii cu Poșta Română (avem abonați chiar și în Noua Zeelandă și Japonia). •
Ți se pare important ce ai citit?
Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.
Abonament digital lunar
15 lei / lună
Abonament digital anual
150 lei / an
Abonament digital cadou
150 lei / an
2 comentarii la „Ce înseamnă să fii abonat la DoR”
S-ar putea să-ți mai placă:
Te abonezi și câștigi: Cărțile din 2016 (II)
Februarie e luna cadourilor pentru abonații DoR. Pe lângă abonamentul obișnuit (4 reviste în decursul unui an…
Stare de DoR – unde suntem azi și cum funcționăm
Ultimii doi ani au fost esențiali pentru cum lucrăm și cum definim jurnalismul. Ne-am transformat, am crescut și am învățat. Iată ce s-a întâmplat.
[24/7] Atelierul Leea
Când inventivitatea și nevoile propriului copil merg mână în mână într-un atelier de jucării.
[…] „hobby” – site-ul „Mari Corupți” și stickerele de colecție omonime, odată cu numărul #20 din Decât o […]
[…] „hobby” – site-ul „Mari Corupți” și stickerele de colecție omonime, odată cu numărul #20 din Decât o […]