CAP Gurbănești și Victoria Finală

După o afacere de succes care a murit și încă două încercări, Victoria Cojocariu a găsit soluția.

Harvester: provocarea cidrului artizanal

Cum introduci pe piață un produs de nișă și cum îl crești.

Pointer Wine Glass: Paharul pentru picnic

De la o idee venită la picnic, la realitatea unei afaceri.

Loud Bodies

Cum îți finanțezi afacerea vânzând mai întâi un produs secundar?

Un hotel cu câțiva ani înaintea orașului său

Privo ascute standardele de ospitalitate și gastronomie din Târgu Mureș.

J’ai Bistrot: Cum crești din Târgu Mureș spre Capitală?

„Un bar pentru sufletul nostru, să avem noi și prietenii unde să bem.”

Foldo: de la lemn la carton ondulat

Cum transformi o nevoie proprie într-o formă inovatoare pentru produse clasice.

Întrebări pentru antreprenori la început de drum

„Un antreprenor care lansează o afacere trebuie să nu se demobilizeze, ba mai mult, trebuie să-și crească încrederea în sine.”

MamaPan – o misiune socială cu curaj

Cum faci o afacere care să ajute femeile în situații dificile, dar care să funcționeze și ca un business adevărat și sustenabil?