Pe Victoriei – Episodul 4

Difuzăm episodul 4 al serialului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de…

 

Difuzăm episodul 4 al serialului multimedia „Pe Victoriei”, o serie de povești în fotografii și sunet spuse de Andrei Pungovschi și Cristian Fierbințeanu despre oameni care muncesc sau trăiesc pe Calea Victoriei.

În acest episod, protagonistul e Radu Pană, taxidermist la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa.

 

Chiar și în aceste vremuri, misiunea noastră rămâne aceeași: spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea de abonați. Dacă ajungem la 4.500 de oameni care ne susțin, veniturile din abonamente vor fi jumătate din cele necesare ca să producem jurnalismul pe care îl facem.

Susține-ne cu un abonament digital. Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă și investești direct în echipa noastră editorială. 

Abonează-te.

Un comentariu la „Pe Victoriei – Episodul 4

  1. […] Au mai trecut două săptămâni, a mai apărut un episod din documentarul multimedia “Pe Victoriei”. În acest episod, protagonistul e Radu Pană, taxidermist la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa. – DoR […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *