Seminariile The Power of Storytelling – Echipa DoR, 16 iulie

Luni, 16 iulie, organizăm o ediție specială a Seminarului The Power of Storytelling, cu Echipajul DoR în rolul…

Luni, 16 iulie, organizăm o ediție specială a Seminarului The Power of Storytelling, cu Echipajul DoR în rolul povestitorului. Cristi Lupșa, editorul DoR, împreună cu o trupă de editori și reporteri vor vorbi despre meșteșugul și puterea poveștilor adevărate bine spuse, exemplificând pe câteva texte din revistă.

Evenimentul va avea loc în mansarda FFFF și începe la ora 19:00 – intrarea se face de la 18:30.

Participarea costă 30 de lei. Pentru că locurile sunt limitate, e necesară înscrierea la contact@victoriei.ro și plata se face în avans.

Seminariile PoS sunt organizate de Decât o Revistă împreună cu Fundația Calea Victoriei și Friends For Friends Foundation.
Întâlnirile sunt lunare și sunt dedicate oricui vrea să învețe să folosească unelte noi și să afle care sunt mecanismele poveștilor în varii medii. Fiecare ediție va avea un invitat care își va explica meșteșugul și apoi va fi descusut de participanți.

Seminariile sunt o extensie a conferinței anuale de jurnalism narativ organizate de DoR, The Power of Storytelling, care va aduce în București în această toamnă nouă jurnaliști americani multi-premiați, care ne vor învăța și inspira.

 

Povestirile sunt însoțite de o porție de optimism de la Pufuletii Gusto.