Cum să nu uiți ce-ai mâncat aseară

Pentru DoR #37, Nicoleta Rădăcină a explorat restaurante de fine dining, unde a învățat despre legume prezentate ca geluri sau spume, și despre trenduri gastronomice, de la foraging la glocalizare.

Acest articol este disponibil doar susținătorilor DoR. Intră în contul tău sau abonează-te pentru a accesa conținutul.

Pentru DoR #37, Nicoleta Rădăcină a explorat restaurante de fine dining, unde a învățat despre legume prezentate ca geluri sau spume, și despre trenduri gastronomice, de la foraging la glocalizare.
Acest articol este disponibil doar susținătorilor DoR. Intră în contul tău sau abonează-te pentru a accesa conținutul.

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună. Susține-ne munca.