Cum să nu uiți ce-ai mâncat aseară
Pentru DoR #37, Nicoleta Rădăcină a explorat restaurante de fine dining, unde a învățat despre legume prezentate ca geluri sau spume, și despre trenduri gastronomice, de la foraging la glocalizare.
Ți se pare important ce ai citit?
Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.
Abonament digital lunar
15 lei / lună
Abonament digital anual
150 lei / an
Abonament digital cadou
150 lei / an
S-ar putea să-ți mai placă:
Chef Charles Michel: „Mâncarea este singura experiență în care toate simțurile vin împreună”
Un gastrofizician pasionat de artă vorbește despre importanța mâncării, la care ar trebui să ne conectăm de mici.
Cum m-a salvat mâncarea
Ziua pizzei, cea mai fericită zi din viața mea.
Cum să nu uiți ce ai mâncat aseară
Cum arată încercările unor chefi români de a transforma mâncarea într-o experiență și de a defini noul val al gastronomiei românești.