The Mono Jacks & DoR Cover Design Challenge

PrieteniiThe Mono Jacks lansează în toamnă EP-ul și vor să-l îmbrace într-o copertă indie rock’n’roll pe măsura…

Prietenii The Mono Jacks lansează în toamnă EP-ul Now in Stereo și vor să-l îmbrace într-o copertă indie rock’n’roll pe măsura muzicii.

Coperta poate fi creația ta.

Nu contează dacă desenezi singur în duș sau ți-ai făcut meserie din asta, fotografiezi în secret sau acționezi în lumina zilei, faci colaje și le expui în debara sau în cadre oficiale. Important e să te inspire muzica, să-i dai frâu liber uneltei preferate și să compui o imagine nemaivăzută, dedicată acestui EP. Ca-n orice duel, cel mai bun câștigă.

Lucrarea câștigătoare va deveni coperta față a EP-ului și-i va aduce autorului respectul nostru, glorie, succes în viața amoroasă și alte câteva surprize (reviste și CD-uri semnate, invitații la concert etc.)

Detalii tehnice:

 • Format: 12×12 cm. (Poți crea un concept integrat și pentru spate și interior, dacă te ajută la planning. Imaginile de mai jos îți dau o idee cum va arăta pachetul la final — e un ambalaj cu patru fețe. Coperta față e cea din dreapta imaginii de jos.);
 • Rezoluție: 300 dpi;
 • Trebuie să conțină: numele trupei – The Mono Jacks – și titlul EP-ului – Now In Stereo;
 • Se acceptă orice mijloc de exprimare vizuală: fotografie, creion, acuarelă, colaj etc.;
 • Monocrom, color, bicolor, tricolor, alb/negru sau orice altă combinație;
 • Deadline: 15 septembrie.

Juriul va fi compus din membri ai trupelor The Mono Jacks și Decât o Revistă.

Un participant poate concura cu mai multe imagini. Copyright-ul va fi negociat după sistemul Creative Commons.

Trimite lucrarea la dor@decatorevista.ro cu subiectul „Copertă EP The Mono Jacks”.

Sursele imaginilor de exemplificare: Groovehouse, Superdups.

În pandemie, misiunea noastră rămâne aceeași: Spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători.

Între 1 octombrie și 15 noiembrie, vrem să ne dublăm comunitatea și să ajungem la 4.500 de abonați.

Cu 15 lei pe lună sau 150 de lei pe an, ne aduci mai aproape de țintă, iar tu contribui la jurnalismul DoR.

Abonează-te.


Acest articol apare și în:


11 comentarii la „The Mono Jacks & DoR Cover Design Challenge

 1. de unde putem descarca stanta?

 2. […] despre cum puteti participa la competitie, aici. Tags: lansare EP, Now In Stereo, The Mono Jacks Posted in: Muzica, […]

 3. […] numele trupei (The Mono Jacks) şi al EP-ului (Now In Stereo). Mai multe detalii, aici: http://decatorevista.ro/the-mono-jacks-dor-cover-design-challenge/ Posturi similare:The Mono Jacks The Mono Jacks indie party Control Club 13 feb 20:30 12 ronThe Mono […]

 4. […] Mai multe detalii (tehnice, mai ales) aici […]

 5. Cand se afiseaza rezultatul?
  E vreo data stabilita?
  O sa stim si noi cine a iesit castigator?

 6. […] Pentru ca nu ma puteam hotara asupra ordinii, ori unde nu-i ordine e haos, am ales sa le insir in ordinea numerelor de pe tricou, adica dupa cum a venit ideea si realizarea. Si toate astea pentru concursu asta. […]

 7. rezultate luni, 20.09.10, ora 19:00 la radio guerilla

 8. Bună ziua, vă deranjez cu urmatoarea întrebare: Dvs. nu ați afișat pe facebook toate coperțile care au participat la concurs, ci doar o parte dintre ele ? Pentru că eu nu-mi văd nici una dintre cele 6 coperți trimise. O zi bună vă doresc.

 9. salut
  am si eu o nelamurire, am un prieten care a participat la acest concurs cu doua variente de coperta, ma uit de cateva zile pe adresa de facebook si un le vad. Sa inteleg ca nu le-ati afisat pe toate ?

 10. Toate copertele au fost văzute atât de echipa DoR, cât şi de către membrii formaţiei Mono Jacks. La încarcărea pe Facebook am avut câteva sughiţuri de conversie şi redimensionare, aşa că e posibil că imaginile voastre să fie printre ele. Vom verifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *