Toți oamenii candidaților

Un pictorial din 2009, când pentru scaunul de președinte se luptau Mircea Geoană, Traian Băsescu, Crin Antonescu, Sorin Oprescu și Corneliu Vadim Tudor.

Nota redacției: Acest pictorial a fost publicat în DoR #1, cu ocazia alegerilor prezidențiale din 2009.


Pentru scaunul de preşedinte se luptă fel de fel de politicieni, majoritatea feţe cunoscute. Feţe de afiş lipite prin oraş, feţe de sticlă care domină televizoarele, feţe de hârtie tipărite prin ziare. Fiecare vrea să ne convingă că stilul lui de a face politică merită voturile noastre. Fiecare vrea să arate că e mai mult decât o mască trecătoare, care ar putea atârna oricând, pe altcineva. Le-am dat șansa măştilor – candidat şi echipă – să ne convingă să punem ştampila.

Apasă pe orice fotografie ca să intri în galeria foto:

Ți se pare important ce ai citit?

Dacă ce citești te ajută, cumpără un abonament digital. E cea mai directă formă de susținere pentru munca noastră. Om cu om, vom strânge o comunitate care nu doar va fi un garant al sustenabilității, ci și una care contribuie și ne sprijină în a răspunde nevoilor prin povești despre cum muncim, cum relaționăm cu mediul, cum putem schimba educația, cum putem construi o societate mai echitabilă, cum putem trăi mai echilibrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *