Toți oamenii candidaților

Un pictorial din 2009, când pentru scaunul de președinte se luptau Mircea Geoană, Traian Băsescu, Crin Antonescu, Sorin Oprescu și Corneliu Vadim Tudor.

Nota redacției: Acest pictorial a fost publicat în DoR #1, cu ocazia alegerilor prezidențiale din 2009.


Pentru scaunul de preşedinte se luptă fel de fel de politicieni, majoritatea feţe cunoscute. Feţe de afiş lipite prin oraş, feţe de sticlă care domină televizoarele, feţe de hârtie tipărite prin ziare. Fiecare vrea să ne convingă că stilul lui de a face politică merită voturile noastre. Fiecare vrea să arate că e mai mult decât o mască trecătoare, care ar putea atârna oricând, pe altcineva. Le-am dat șansa măştilor – candidat şi echipă – să ne convingă să punem ştampila.

Apasă pe orice fotografie ca să intri în galeria foto:

Contribuie și tu la poveștile care vindecă.

Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.