Lansare Omnivor: Cină PopUp în Grădina OAR

Pe 9 și 11 iulie lansăm oficial Omnivor, jurnalul de cultură gastronomică copt vara asta de DoR. Vă poftim la…

Pe 9 și 11 iulie lansăm oficial Omnivor, jurnalul de cultură gastronomică copt vara asta de DoR. Vă poftim la cină, de la ora 20:00, în Grădina OAR (strada Arthur Verona 19), cu un meniu pregătit de PopUp Dinner și garnisit de Apă. Făină. Sare și Cookie Jar.

Participarea costă 70 de lei și include un exemplar Omnivor — intrarea se face doar cu rezervare și plata se face la fața locului.

Pentru rezervări scrieți la andreea.bota@decatorevista.ro, specificând: numele complet, numărul de telefon, data (9 sau 11 iulie) și numărul de persoane.

 

Meniul:

  • Aperitiv: tartine cu ricotta cu lime, somon fumé și capere; mascarpone și struguri roz caramelizați cu cimbru; brânză de capră cu roșii uscate și piper roz, toate alături de rucola cu roșii cherry.
  • Felul principal: mușchiuleț de porc copt în vin cu caise și tarhon, alături de mazăre zdrobită cu lămâie și mentă, salată de varză roșie cu mere și tahini-ginger dressing.
  • Desert: tort de căpșuni cu mac și un macaron.

Locurile sunt limitate.

Omnivor este o revistă născută din credința că e important, mai ales în aceste vremuri, să vorbim despre ce și cum mâncăm, despre tendințele și fenomenele care se împletesc în jurul gastronomiei, fie că e atenția pentru hrana sănătoasă, întoarcerea la tradițional, sustenabilitate, food blogging, transformarea unei pasiuni în business sau democratizarea gătitului.

De gust, răsfoiește câteva pagini:

Revista se poate cumpăra direct din DoR Shop sau de la distribuitorii noștri din București și din țară: Cărturești, Rețeaua Librarium (București, Cluj, Iași, Timișoara), librăria engleză Anthony Frost, Librairie Kyralina, Librăria GOG (Târgu Mureș), Violeta’s Vintage Kitchen, Băcănia Veche, Băcănia Coco, Urbanesc.

Susține DoR

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună.

Susține-ne munca. Cumpără un abonament.

5 comentarii la „Lansare Omnivor: Cină PopUp în Grădina OAR

  1. Asa rau imi pare ca nu locuiesc in Bucuresti.. Pofta buna tuturor si socializare placuta!

  2. Si un paharel mic de vin rosu la asa minunatii culinare?

  3. […] despre preţ, rezervări şi meniu aici Posturi similare:Un an de Pop-up Dinner autorul fotografiei: Octavian Todirut pentru Omnivor, […]

  4. […] frumoase, ilustrații care-ți iau ochii și poze yummy. O inițiativă foarte bună a celor de la DOR. Parcă mi-au citit gândurile. Pe lângă rețete, sfaturi și articole despre gătit din reviste […]

  5. […] am fost la cina de lansare a Omnivor, jurnalul de cultură gastronomică alDoR. Mâncarea a fost făcută de PopUp Dinner, cu pâine de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *