Ajută-ne să găsim povești din Vaslui

Vrem să fii ghidul nostru în oraș, așa că te rugăm să ne spui curiozitățile și ideile tale.

Știi meme-urile cu „După o lună în Vaslui”? Mergem și noi o lună acolo pentru a învăța ceva despre locul ăsta și viața lui, cu bune și cu rele. Pariul nostru e că cele mai relevante povești pentru cititorii noștri se întâmplă în locurile în care viața obișnuită se intersectează cu dorința de schimbare, nu pe culoarele puterii de la București. 

Folosește formularul de mai jos pentru a lua legătura cu noi. Dacă locuiești în Vaslui sau ai conexiuni personale cu orașul, vrem să ne ghidezi în această documentare. Zi-ne ce oameni ar trebui să cunoaștem acolo sau locuri mai puțin cunoscute pe care merită să le explorăm. Dacă ești din altă parte, spune-ne ce întrebări ai despre Vaslui sau localitățile din împrejurimi, iar echipa DoR va căuta răspunsuri pe perioada vizitei în oraș.

Lasă-ne și datele tale de contact dacă ai vrea ca procesul de documentare să fie colaborativ (de exemplu, te-am putea contacta să cerem informații suplimentare despre întrebarea ta sau, dacă vrei și dacă subiectul permite, te putem chiar lua cu noi pe teren).


Pentru a strânge întrebări de la comunitate folosim tehnologia și sfaturile de la Hearken, o echipă de jurnaliști care se concentrează pe îmbunătățirea relației dintre redacții și cititorii lor.

2 comentarii la Ajută-ne să găsim povești din Vaslui

 1. – Interesant… Și de unde spuneai că ești?
  – Zimnicea.
  – N-am fost niciodată în Zimnicea.
  – N-ai pierdut nimic… Dar tu, de unde ești?
  – Din Vaslui.
  – Nici eu n-am ajuns vreodată prin Vaslui…
  – Nimeni nu-i perfect!

 2. Eu am ce vă povesti! Conduc cercul de teatru de aproximativ 5 ani şi mi-aş dori să ne cunoaştem!

Comentariile sunt închise.