CAP Gurbănești și Victoria Finală

După o afacere de succes care a murit și încă două încercări, Victoria Cojocariu a găsit soluția.

Pomicultură din datorie

De ce să menții o afacere moștenită, deși e neprofitabilă?

Harvester: provocarea cidrului artizanal

Cum introduci pe piață un produs de nișă și cum îl crești.

Nesătenii

Cum se schimbă viața unui cuplu tânăr când se mută de la oraș la sat?

Pointer Wine Glass: Paharul pentru picnic

De la o idee venită la picnic, la realitatea unei afaceri.

Satul transilvănean în care găsești brânză ca în Alpi

Într-un sat cu nici 200 de locuitori, un antreprenor produce brânză elvețiană de la vaci românești.

Orice vârstă am avea, să fii mamă e același lucru

Două mame adolescente și-au depășit temerile de după naștere cu ajutorul unui grup de sprijin emoțional.

Loud Bodies

Cum îți finanțezi afacerea vânzând mai întâi un produs secundar?

Unde se mănâncă bine în Târgu Mureș?

Șapte restaurante recomandate de localnici.